Gedžeti

LG predstavio SMART telefon na izvlačenje

LG je najavio svoj novi „Rollable“ pametni telefon koristeći dva video klipa koji su pokazali glavnu funkciju novog gedžeta...

Novi dizajn označava još jednu prekretnicu za sklopive pametne telefone i funkcioniše slično poput OLED televizora. Uređaj se sam proteže i izvlači nagore da bi se transformisao iz ekrana veličine pametnog telefona u veći ekran sličan tabletu, a to je moguće korišćenjem mehanizma na dnu telefona za razvijanje fleksibilnog ekrana.

LG kompanija nije htela da otkriva mnogo detalja vezanih za telefon, tako da ne znamo šta ga pokreće, kakvu bateriju ima, niti o kakvoj kameri je reč, ali nam je za sada dovoljno što znamo da ćemo u ovom uređaju imati mogućnost da dobijemo ekran ogromnih razmera.

Mnogi kažu da je ovaj pristup „preklopnim“ telefonima za sada najbolji, da stvara najbolji vizuelni utisak i da omogućava da na jednostavan način dobijemo dva uređaja u jednom.

Očekuje se da ćemo do kraja godine dobiti i pune specifikacije vezane za ovaj model telefona.

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group