LG predstavlja idealno rešenje za sve tvorce digitalnog sadržaja i multitaskere

Ukoliko tragate za promenom načina rada i stvaranja sadržaja na svojoj radnoj stanici, kompanija LG će vam uskoro omogućiti da kupite njen novi monitor krajnje neobičnog panelnog odnosa...

Nazvan DualUp Monitor, novi displej postavljen je u konfiguraciji koja korisnicima nudi odnos dijagonale i vertikale od 16:18, što nas gotovo vraća u zlatne dane kockastih modela. Tehnički, ovde je reč o vertikalnom displeju, koji omogućuje rezoluciju od 2.560 x 2.880 i koju LG naziva Square Double QHD.

Omogućujući korisnicima pristup split view karakteristici, oni su sada u mogućnosti da stvore dva monitora od 21,5 inča jedan iznad drugog, u postavci zaduženoj za olakšavanje multitasking procesa bez potrebe za drugim displejom.

Povrh povećanja produktivnosti, LG takođe tvrdi da njegov novi DualUp model redukuje potrebu za pokretanjem glave sa jedne na drugu stranu, što neretko dovodi do bolova u vratu, posebno za ljude koji provode previše vremena za računarima, bilo kod kuće ili na radnom mestu.

Novi LG monitor štedi dosta prostora na stolu, posebno zbog svog Ergo postolja koje omogućuje pričvršćivanje na samoj ivici radne površine, ukidajući na ovaj način potrebu za kupovinom nosača drugih proizvođača. Po pitanju ostalih detalja, LG DualUp monitori stići će sa osvetljenjem do 300 nita, 1.000:1 odnosom kontrasta i podrškom za HDR10.

Za sada nam nisu poznati bilo kakvi podaci o ceni novih DualUp monitora kompanije LG, stoga svima kojima je više nego potrebna ovakva postavka radi kreatnog stvaralaštva, a usput ne žele da podešavaju dve nezavisne jedinice u komplikovanim vertikalnim formacijama, savetujemo stpljenje dok ne stigne nešto više informacija.

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group