Nokia 8810 – LEGENDA SE VRAĆA

Ovaj telefon je prvi put bio predstavljen 1996. godine i dobio je popularni nadimak „banana telefon“. U to vreme, ovo je bio neverovatni komad tehnologije, a model 8810 je najveću popularnost dobio 2001. godine, kada se pojavio u kultnom filmu Matriks.

Za 17. godina, koliko je prošlo od snimanja Matriksa, na tržištu su se pojavili mnogobrojni telefoni, a pametni telefoni najnovije generacije postali su najpopularniji gedžeti svih vremena. Ipak, Nokia se čvrsto drži starog dizajna, pa je odlučila da povrati model 8810 ponovo na tržište. Ovo nije prvi stari model koji je ponovo vraćen i Nokia 3310 je takođe imala svoj epski povratak.

Novi model 8810 je u suštini ostao nepromenjen. Dizajn je malo ulepšan i modernizovan, ali je to isti telefon na izvlačenje koji podseća na bananu kada se otvori. Naravno, ovoga puta je reč o telefonu koji ima displeju boji, kameru i mnoštvo drugih opcija. Ovo nije klasičan smart telefon, tako da njega pokreće Firefox operativni sistem. Iako nije Android, ovaj telefon će vam omogućiti da koristite Facebook, Instagram i druge slične aplikacije, tako da će ljubitelji društvenih mreža sa lakoćom moći da uživaju u ovom telefonu.

Oni koji su ga testirali kažu da je ovo sjajan „vikend“ telefon koji će vam omogućiti da imate mobilni dok ste na putovanju, kampovanju ili nekoj drugoj akciji. On je izdržjiv i baterija mu traje 3 dana i podržava 4G pozive, tako da se može koristiti svuda.

Najbolja stvar kod ovog telefona jeste cena, pa ga novog možete kupiti za 79$.

Pogledajte galeriju:

Foto: http://www.moneycontrol.com

V.P.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group