Gedžeti

Predivna linija No Time to Die fotoaparata brenda Leica

Nakon što su predstavljene prve fotografije No Time to Die fotoaparata kompanije Leica, posedujemo sve detalje drugog izdanja ove James Bond-themed Q2 tematske linije...

Fotoaparat nastao u saradnji brenda Leica, Danijela Krejga i Grega Vilijamsa, doći će u ograničenoj liniji i svaka od njegovih fotografija potvrđuje nam da je vredan svake konotacije sa slavnim špijunom i ovom legendarnom franšizom.

Sa potpuno crnim kućištem, zaobljenim na prednjoj strani i akcentovanim zlatnim detaljima, ovaj fotoaparat stići će na tržište u liniji od ukupno 750 jedinica. Na aparatu se nalaze potpisi Danijela Krejga i Grega vilijamsa, na njegovom dnu ispod monitora, stvarajući veoma dopadljiv akcenat čitavom širinom ovog dela.

Još od prvog predstavljanja Bond serije, kompanija Leica dobija veliku pažnju od strane korisnika širom planete, koji se konstantno interesuju i pitaju kada će novi modeli stići. Kreg, koji je i sam korisnik Leica fotoaparata, često može biti viđen kako fotografiše svojim novim modelima ovog brenda na filmskim snimanjima, što ovu saradnju svakako čini još uzbudljivijom.

Iako su fotografije Leica Q2 Daniel Craig x Greg Williams linije fotoaparata predstavljene od strane proverenog insajdera kompanije, trenutno ne posedujemo bilo kakve informacije o ceni uređaja prilikom njihovog tržišnog plasmana ili njegovog tačnog datuma predstavljanja. Međutim, sa odlaganjem No Time to Die nastavka zbog pandemije, kao i svih lekcija naučenih tokom procesa, ne bi trebalo očekivati drugo izdanje popularnog fotoaparata u skorije vreme.

N.Đ.

Izvor: Luxurylaunches

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group