PS5 ponovo rasprodat

Nakon što je Sony kompanija najavila novi broj PS5 konzola za 2021. godinu, sada je otkriveno da su nove konzole već rasprodate...

Navalica za PS5 konzolom je bila toliko velika da je čak ni Sony kompanija nije očekivala. Prodaja nove konzole oborila je sve rekorde i vrlo brzo nestala u svim svetskim prodavnicama. Zbog toga je  kompanija Sony odlučila da pusti u prodaju drugu turu konzola, koja je mnogobrojnija i za koju je mislila da se neće tako brzo prodati.

Međutim, u roku od samo par dana, sve PS5 konzole su prodate i gejmeri opet moraju da čekaju određeni vremenski period kako bi ih se dokopali.

„Nismo ovo očekivali. Veoma nam je drago što je naša nova konzola toliko popularna i što je toliko veliki broj ljudi želi. Sudeći po svemu svi prethodni rekordi će biti oboreni. Ne brinite, već smo u fazi prirpeme sledeće ture konzola koja će biti najbrojnija do sad, kako bismo osigurali da svi dobiju ono što najviše žele.“, poručila je Sony kompanija.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group