Samsung Galaxy Z Fold od 3300 dolara

Samsung i dizajner Tom Braun udružili su se kako bi predstavili specijalnu ediciju preklopnog SMART telefona...

Galaxy Z Fold 2 Thom Browne Edition košta skoro 1300 američkih dolara više od standardnog preklopnog pametnog telefona kompanije Samsung, što ga čini jednim od najskupljih telefona koji se direktno prodaju od proizvođača. Za tu cenu ne samo da dobijate ekskluzivnost, već i Galaxy Buds Live slušalice i Galaxy Watch 3 sat, kao i niz prilagođenih dodataka koji su završeni u potpisanim bojama Thom Browne-a.

Najnovije specijalno izdanje odlikuje se sivom spoljnom stranom sa crvenom, plavom i belom bojom koja prolazi celom dužinom zadnje ploče kroz sredinu. Mat siva boja dodaje vrlo jedinstven izgled sklopivom pametnom telefonu, zamenjujući metalnu završnu obradu standardne varijante koja privlači mrlje od prstiju. Paket takođe uključuje odgovarajuću kožnu masku.

Hardverske specifikacije su identične standardnom pametnom telefonu Galaxy Z Fold 2.  On sadrži preklopni 7,6-inčni full-HD ekran + dinamički AMOLED Infiniti-O 2k ekran sa brzinom osvežavanja od 120Hz.

Vertikalno preklopljen u sredini, osmojezgreni Qualcomm Snapdragon 865 SoC uparen sa 12 GB RAM-a i 256 GB skladišnog prostora. Smart telefon napaja baterija od 4.500mAh. Dolazi sa trostrukom postavkom zadnje kamere koja sadrži primarni senzor od 12 megapiksela sa f / 1.8 sočivom, senzor od 12 megapiksela sa ultra-širokouglim sočivom f / 2.2 i 12- megapikselni senzor sa f / 2,4 telefoto objektivom.

Na ekranu poklopca i na glavnom displeju sa f / 2.2 objektivom nalaze se senzori za selfije od 10 megapiksela. Samo 5000 jedinica biće dostupno za prodaju širom sveta, a na tržištu će se pojaviti 25. septembra.

V.P.

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group