Gedžeti

Samsung predstavio vojnički Galaxy S20

Ovakav telefon nikada do sada nismo videli...

Samsung je predstavio taktički Galaxy S20 napravljen specijalno za vojnike. Telefon je ekskluzivan za američku vojnu i saveznu vladu i napravljen da zadovolji ekstremne potrebe specifičnih sektora. Ova vest dolazi samo nedelju dana nakon što je Samsung predstavio svoj Galaxy Fold Lite.

Novi telefon ima složene enkripcije koje obezbeđuju tajne podatke i povezuju se sa različitim misijskim sistemima i komunikacionim uređajima poput taktičkih radija. Ali osim ovih osnovnih funkcija, telefon je napravljen i za borbu.

Na primer, jedan režim prilagođava prikaz displeja prema naočarima noćnog vida. Druga funkcija, nazvana „Stealth Mode“, isključuje LTE i sve radiodifuzne emisije kako bi se sprečilo prisluškivanje. Pored toga, telefon poseduje displej od 1440p od približno šest inča, 12 GB RAM-a, Snapdragon 865 procesor, 128 GB prostora za skladištenje i bateriju od 4.000 mAh. Sve ove karakteristike smeštene su u debelo kućište sa sklopivim oklopom koji štiti ekran.

Iako nisu objavljeni zvanični datumi izdavanja, Samsungov Tactical Galaxy S20 biće dostupan krajem ove godine.

Cena, naravno, još uvek nije obavljena, ali pretpostavljamo da ovakvo retko izdanje neće biti lako dostupno.

Foto:Hyber Beast

V.P.

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group