Tronožac potpuno spreman za svega 4 sekunde

Upotreba tronožca osigurava bolje i stabilnije fotografisanje...

Postavljanje tronožca svakog puta kada je potreban može oduzeti dosta vremena, a sva zavrzlama potpuno je bespotrebna onda kada želite brzo slikanje, istovremeno vam komplikujući život u ostalim situacijama. Lumapod je tu da promeni sve ovo.

Kreiran kao najbrži tronožac na svetu, ovaj model može biti postavljen na zemlju u okviru od četiri sekunde. Naravno i dalje je potrebno da ručno postavite svoj aparat ili bilo šta drugo čime želite da slikate, što vam ipak neće oduzeti dodatno vreme, istovremeno štedeći vreme na sklapanju komponenti i pomažući vam mogućnost da ubrzate proces fotografisanja.

Kada je sastavljen, Lumapod tronožac izgleda kao selfi stik, nešto robustnijeg i izdržljivijeg stila, tako da ga možete koristiti u ove svrhe i veoma ga je lako nositi u jednoj ruci. Kada je potrebno da fotografišete slobodnih ruku, jednostavno možete okrenuti vrh tronožca kako biste ga otključali, produžiti njegovu teleskopsku konstrukciju i tri kratke noge ispod nje, u dizajnu koji zvuči neverovatno nestabilno za nešto što će nositi težak fotoaparat i njegovu optiku na sebi.

Upravo iz ovog razloga, kompanija uključuje i tri kabla od kevlara koja putuju od vrha tronošca do njegovog dna, omogućujući neophodnu tenziju i dodavanje stabilnosti kada je postavljen na određene površine. Da li će ovaj model biti stabilan kao i standardna, profesionalna verzija tronošca? Verovatno neće.

Po ovom pitanju, njegov proizvođač potpuno je iskren, naglašavajući svima da ukoliko žele bolju stabilnost trebalo bi da se opredele za regularne tronošce, posebno ukoliko žele da slikaju po vetrovitim uslovima i neravnim terenima. Sa druge strane, kada ste na uglavnom ravnim površinama i u mirnim vremenskim uslovima, jednostavnost i raznovrsnost ovog modela predstavlja ga kao savršeno pogodnu alternativu.

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group