Tvoj mobilni telefon može biti tvoja kasa

Zašto biste kupovali novu kasu za svoj biznis, kada vaš mobilni telefon može biti vaša kasa?

Kao što znate, eFiskalizacija je proces koji se u našoj državi dugo planirao, a sada nas samo desetak dana deli od prelaska na novi sistem. Stare fiskalne kase odlaze u zasluženu penziju, dok njihovo mesto popunjavaju novi, moderni elektronski fiskalni uređaji.

Novi model fiskalizacije zapravo predstavlja upotrebu novih hardverskih i softverskih rešenja u odnosu na ona koja su do sada postojala, što u prevodu znači da postojeće fiskalne kase neće biti u skladu sa novim zahtevima, te se moraju menjati za nove uređaje sa novim mogućnostima.

Za mnoge, ovaj proces predstavlja potpunu promenu načina poslovanja i funkcionisanja, dok će to pre svega pogoditi one koji su paušalno oporezivani, te nisu bili u obavezi da vode knjige i izdaju fiskalne račune. Brojni vlasnici malih biznisa su se zapitali kako će ova promena uticati na njih, odnosno da li će im omogućiti brži i jednostavniji razvoj ili će ih dodatno opteretiti. Veliki broj ljudi se zabrinuo zbog potencijalnih dodatnih troškova održavanja ovog novog sistema, kupovine nove opreme i uvođenja internet konekcije, ali, postoji i dosta jednostavnije rešenje – uz Teron kompaniju i njihovu specijalnu aplikaciju, možete pretvoriti svoj mobilni telefon u svoju fiskalnu kasu.

Kompanija Teron je sertifikovana od strane Poreske uprave za fiskalizaciju putem mobilnog telefona i tableta, a svojim korisnicima nudi pristupačnu cenu od 599 dinara mesečno, neograničenu podršku, ugovor i obuku. Kao što smo već napomenuli, rok za prelazak sa starog na novi sistem fiskalizacije ističe 30.aprila 2022.godine, kada bi svi oni koji su u obavezi da izdaju fiskalne račune morali da koriste ovaj novi sistem.

Kako bi proces fiskalizacije protekao što lakše, preduzetnici neće morati da prolaze kroz stres učenja novih tehnologija i sistema, već se mogu osloniti na rešenja poput ovog koji nudi kompanija Teron, koja su osmišljena tako da budu intuitivna i jednostavna za upotrebu. Kada se prvi put susretnete sa njihovom aplikacijom, imaćete osećaj da vam je sve što vidite već poznato i jasno, a pored toga, nećete morati da ulažete svoj novac u kupovinu novih uređaja i terminala.

Ukoliko želite da saznate više o rešenjima koja kompanija Teron nudi, posetite https://www.estuar.rs/efiskalizacija/ .

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group