Gedžeti

Vertu predstavlja luksuzni retro telefon

Ukoliko vam nedostaje brend Vertu i sva njihova magija, imamo sjajne vesti za vas...

Nekadašnji direktor dizajna ovog brenda, Hač Hačinson, zajedno sa nekoliko nekadašnjih zaposlenih, odlučio je da lansira ekskluzivne pametne telefone preko svog novog brenda, Xor. Hačinson je kao prvi novitet brenda predstavio Xor Titanium. Dizajniran kao retro verzija, telefon nudi glasovne pozive preko 2G/3G konekcije, kao i SMS poruke. On dalje poseduje aktivnu zaštitu od buke, bežično punjenje i bateriju koja bi mogla da traje pet dana sa samo jednim punjenjem.

Sa glavnim fokusom na sajber-bezbednosti, Xor uređaj je idealan za poslovnu komunikaciju. Dve osobe koje poseduju isti model telefona moći će da razgovaraju i razmenjuju poruke sa enkripcijom na hardverskom nivou. Uređaj takođe omogućava podešavanje različitih zvona za kriptovane i obične pozive, a dolazi sa specijalnim ključem za brisanje podataka sa udaljenosti.

Estetski gledano, Xor Titanium model izgleda kao stara Nokia. On se proizvodi u Evropi, a koštaće 3,900 dolara, dok je datum dostave prvih modela verovatan u prvom delu iduće godine.

Lux Life

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group