Lifestyle - Biz

Džef Bezos donira 10 milijardi dolara za zaštitu planete

Najbogatiji čovek na planeti odlučio je da pokloni 7.7 % svog bogatstva...

Naša planeta došla je u vrlo kritičan stadijum kada je očuvanje života u pitanju. Vazduh je zagaćen, planeta postaje sve toplija, a nivo okeana raste velikom brzinom, što može dovesti do ogromnih kataklizmičkih promena. Zbog toga se svi moćni ljudi na planeti trude da nešto promene i da pokušaju da planetu očiste od otpada i da je spreče od pregrevanja.

Džef Bezos, najbogatiji čovek na planeti, odlučio je da donira 7.7$ svog bogatstva, odnosno 10 milijardi dolara, i da taj novac donira i uložio u projekte i institute koji se bave očuvanjem životne sredine. Bezos je rekao da čovečanstvo mora da se pozabavi ovim pitanjem i da je samouništenje najveća pretnja koja može dovesti do nestanka čitavog čovečanstva, ali i života na planeti.

„Doniram 10 milijardi dolara za zaštitu planete i počeću da razvijam nekoliko projekata od ovog leta koji će pomoći da se planeta zaštiti. Zemlja je jedina stvar koju svi delimo - zaštitimo je zajedno. ", rekao je poznati milijarder.  

Foto:luxurylaunches.com

V.P.

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group