Lifestyle - Biz

Elon Mask: „Mislim da Kanje Vest treba da se kandiduje 2024. godine“

Čitav svet bruji o predsedničkoj kandidaturi Kanje Vesta i njegovim emocionalnim slomovima...

Elon Mask ne krije da je prijatelj sa Kanje Vestom i kaže da mu je žao što su se neke stvari izdešavale i što je Vest pokvario odnos sa suprugom.

„Uradio sam sve što sam mogao da ga ubedim da pomeri kandidaturu za predsednika za 2024. godinu. Mislim da sada to nije pametno za njega i da se to i pokazalo. Emotivno i psihički se slomio, rekao je neke stvari koje nije trebao, a sada zbog toga pati i njegov brak. Upravo je ovo loša strana politike koja može slomiti i najjače od nas“, rekao je Mask.

On je takođe dodao da se poznaje sa slavnim reperom više od 10 godina i da su veliki prijatelji i da smatra da bi Kanje zaista mogao da utiče na bolje promene u Americi, ali da sada jednostavno nije spreman za to.

Posle pravih javnih skandala, Kanje se povukao i verovatno neće izaći na izbore, a takođe je rekao i da je u svađi sa Kim Kardašijan koja ga osuđuje zbog privatnih informacija koje je davao na svojim predizbornim govorima i kampanjama.

Mnogi smatraju da je Vest samo pion u Trampovoj koaliciji i da je njegov zadatak jednostavno da oduvče glasove od protiv kandidata kako bi se Trampu osigurao još jedan mandat.

Foto:Hyperbeast

  • Ključne reči: 

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group