Lifestyle - Biz

Mr.Beast otvara lanac Burger restorana

Drugi najplaćenij Youtuber na planeti odlučio je da uroni u novi biznis...

Dvadesetdvogodišnji Youtuer, Džimi Donaldson, otvorio je svoj lanac hamburgera širom Amerike.

Sa procenjenom zaradom od 24 miliona američkih dolara i sa preko tri milijarde pregleda, on je drugi najplaćeniji Youtuber na svetu. Njegovi video snimci mešavina su humora i višesatnih vratolomija. Tokom godina na svoj je repertoar dodao izazove za poslednje napuštanje, gde pobednicima dodeljuje hiljade dolara i skupocene poklone, ali je najpoznaitji po ogromnim novčanim donacijama.

Njegovi viralni video snimci doveli su do toga da on postane prava zvezda, pa je sada lako izreklamirao svoj novi biznis. On je otvorio 300 restorana širom Amerike, koji će biti konkurenti McDonaldsu i Burger Kingu.

YouTuber je otvorio svoju prvu lokaciju u Severnoj Karolini i napravio redove od preko 20 milja, jer je ogroman broj ljudi želeo da proba njegove burgere. Uz svaku porudžbinu, MrBeast je poklanjao 100 dolara gotovine, pa čak i neke Apple proizvode usput. U jednom trenutku poklonio je obožavaocu sasvim novi automobil, jer je bio izbačen iz reda dok je čekao hamburger.

Ostaje da vidimo kako će njegov novi lanac restorana poslovati i da li će uspeti da pobedi konkurente poput McDonaldsa i Burger Kinga.

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group