Lifestyle - Hedonizam

Leonardo di Kaprio prodaje svoju špansku vilu

Slavni glumac, Leonardo di Kaprio, stavio je na prodaju svoju iznenađujuće privlačnu Špansku vilu, koja se nalazi iznad Silver Lake Reservoir u Los Anđelesu…

Pri dolasku do ove naizgled skromne kuće španskog stila, svako će biti iznenađen kada zakorači unutra i naiđe na brilijantni prostor koji nas podseća na luksuzno odmaralište, a trenutno je dostupan za kupovinu. Ovaj dom je sve sem skroman, uprkos svom neimpresivnom eksterijeru. Verovatno je upravo to razlog zbog kog je Leo kupio ovu vilu, jer je imao želju da se u njoj sakrije i sačuva svoju privatnost.

Kako saznajemo, u ovoj vili slavnog glumca duže vreme živi član njegove porodice, ali ona je sada dostupna za kupovinu po ceni od 1.749 miliona dolara. Ako smatrate da je ova cena previše visoka, znajte da ovaj dom ima mnogo toga da ponudi. Za početak, ova vila ima četiri velike spavaće sobe i četiri  kupatila, koji su udobno smešteni u površinu od oko 356 m2. Sama kuća smeštena je na nežnoj padini, nudeći vrhunski pogled na jezero i okolnu prirodu, a okružena je visokim zidovima i zatvorenim dvorištem.

Ipak, njegova vila stara sto godina, nudi svojim vlasnicima brojne pogodnosti, poput koi jezera sa lokvanjima u dvorištu, predivni prostor za uživanje na otvorenom sa zlatnim plafonom i neverovatni bazen. Prostor za zabavu u dvorištu ima i projektor montiran na plafon, sa ekranom koji se spušta i savršen je za gledanje filmova tokom večernjih časova.

Kuhinja je neobična, dugačka i ispunjena najboljim aparatima, koji bi oduševili vaše prijatelje, ali i kuvare takođe. Druge posebne pogodnosti koje će definitivno olakšati prodaju ovog imanja uključuju master spavaću sobu sa odvojenim delom za sedenje koji krasi kamin i lift koji servisira sva tri njena nivoa.

Oni koji obožavaju film Titanik, verovatno će biti sentimentalni kada se radi o ovom domu, jer ga je Di Kaprio kupio po ceni od 770.000 dolara odmah nakon što je ovaj film postao epohalni uspeh.

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group