U vreme kada feministkinje urlaju kao besne jedna devojka voli da joj momak sve plaća

Jedna žena iz Londona otkrila je kako njen dečko plaća za sve u njihovoj vezi, opisujući je u samom startu kao ’investiciju’...

Dvadesetsedmogodišnja Hana Čen dozvoljava svom dvadesetdvogodišnjem momku Edu Reju da plaća u potpunosti njihovu kiriju, račune i odmore.

Nakon brojnih promašenih veza, Hana je odlučila da nađe nekoga ko bi mogao da joj omogući svašta i preuzme kormilo. Ona je shvatila da kao žena koja juri za karijerom, žudi za vezom u kojoj će neko drugi "dominirati" i "pružiti joj sve što joj je neophodno". Hana je upoznala kolegu biznismena i vlasnika Kanađanina Eda Reja, u julu prošle godine, nakon što je Rej odlučio da stupi u kontakt sa njom mesec dana ranije.

Ed je stigao iz Vankuvera i par je odmah stvorio vema jaku vezu, zbog koje se preselio u London nekoliko meseci kasnije. Kako je njihova veza napredovala, Ed je počeo da preuzima finansijske odgovornosti i sada plaća sve račune. On tvrdi da ga Hana časti smutijima i radi sve po kući, dok mladi biznis guru takođe tvrdi kako ona vraća vrednost starajući se o njihovom domaćinstvu, čineći ga opuštenim i podržanim u životu.

Ed tvrdi da mu uloga glave kuće pruža odgovornost i mir, jer kako sam navodi, biti muškarac koji doprinosi i zarađuje za porodicu predstavlja nešto što jača karakter i pruža značaj njegovom životu.

@realhannahchan Replying to @Papi ♬ original sound - Hannah | women’s dating

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group