Pet stvari koje predstojeće praznike čine savršenim

Kraj je godine i vreme je za nove, pozitivne promene, uz novu energiju, nove planove i nove pobede. Pretpraznička atmosfera, baš u tu svrhu, može biti veliki stimulans; ona nas uznosi i opušta istovremeno, rasplamsava nam volju ali i inspiriše maštu. A kada nam na vrata konačno stignu praznici, i omame nas svojom lakoćom postojanja, naš duh se rasprskava u hiljadu boja, kao one lampice što veselo blinkaju sa novogodišnjih ukrasa.

Ipak, da bi praznike mogli doživeti u punom koloritu, potrebno je da obezbedimo pet stvari koje idealno dopunjuju svaku prazničnu atmosferu. Za početak, ukoliko već nemate, pronađite svoju idealnu novogodišnju jelku. Ne mora biti grandiozna, dovoljna je i mala, veštačka (ne secite drveće zarad kratkotrajnog hira!), idealna za ćoškić vašeg dnevnog boravka. A gde su jelka i praznici tu je i obavezna novogodišnja dekoracija. Prepustite se mašti i minirajte vašu kreativnost – niko vam neće zameriti.

A kada je kraj godine i praznična atmosfera, nije zgoreg i nešto popiti. Nagradite sebe nekim kvalitetnim pićem, i njegovu savršenu aromu  ispratite nekom lepom, ugodnom i stimulativnom zdravicom. A kad je bal nek je i maskembal – kupite sebi neku stvar za kojom dugo žudite, npr. lep i kvalitetan džemper u veselom, prazničnom dezenu. I, za kraj, nešto što nadopunjuje sve prethodno i udahnjuje mu život, nešto bez čega se ni jedna Nova godina ne da zamisliti, nešto što predstavlja naš prozor u svet... E da, baš to – vrhunski internet!

Želite jaku i postojanu internet mrežu, snažan Wi-Fi koji besprekorno funkcioniše i pokriva sve prostorije, a, uz to, i kompaktan ruter sa samo jednim kablom? Bez brige, jer Telenor ima baš ono što vam treba – Hipernet!

Reč je o multifunkcionalnom i tehnološki integrisanom paketu u koji ulazi fiksni optički internet, digitalna televizija u testnoj verziji i fiksna telefonija. Uz najbržu internet mrežu (do 1 Gbps), od sada možete gledati i 4K filmove na digitalnom TV-u sa preko sto kanala. Dok odmarate od turbulentne praznične noći, slušajte muziku vrhunskog, HD zvuka, a potom se opustite i izaberite najinteresantniji TV sadržaj u danu ili nedelji, uz korišćenje samo jednog daljinskog upravljača za STB i TV. Efikasno, inovativno, kvalitetno i super zabavno. Uživajući uz Hipernet, nećete ni primetiti kada prođu praznični dani.

Sad kada ste uz ovih pet stvari isplanirali svoje savršene praznike, ne preostaje vam ništa drugo do da se opustite i maksimalno uživate u magiji prazničnih dana. Pa, neka su vam srećni praznici!

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group