Skromno i u krugu porodice - Kako izgleda savršen odmor Kristijana Ronalda

Čuveni fudbaler Kristijano Ronaldo, odlučio je da dane odmora provede u društvu svoje porodice na Majorki.

Izabrao je luskuzno imanje od 15 hektara, Castell de Manresa, koje se nalazi na severu Majorke u zalivu Pollensa. Ova privilegovana lokacija nudi obalu od jednog kilometra i zemljište od 150.000 m2, zadivljujući panoramski pogled i potpunu privatnost.

Vila Castell de Manresa ima ukupno 8 spavaćih soba sa sopstvenim kupatilima. Sve zgrade ovog kompleksa imaju apsolutnu privatnost, zajedno sa impresivnim pogledom na more i okolni mediteranski pejzaž sa šumama. Bazen, teniski teren i mogućnost jahanja pretvaraju ovu nekretninu u pravu oazu.

Ako se pitate koliko košta noćenje u ovoj vili, otkrivamo vam da je cena „prava sitnica“: 12.000 evra.  Unutrašnjost kuće je prostrana i svetla, izrađena mediteranskim stilom i istovremeno savremena sa mnoštvo otvorenih prostora. Kada izađu iz vile, vlasnici su bogatiji za predivan pogled na more, koji dodaje završni dodir bujnom i šarenom pejzažu.

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group