Lifestyle - Hedonizam

Zlatna aktovka od 1800 dolara

Ova aktovka je stvorena za one koji žele da ostave utisak na poslovnim sastancima...

Svi oni koji dosta svog radnog vremena provode po kancelarijama i sastancima znaju da je aktovka najbolji pijatelj svakog poslovnog čoveka. Ovaj aksesoar namenjen je za držanje poslvnih dokumenata i drugih sličnih stvari i omogućava korisniku da sa sobom uvek ima papire koji mu trebaju.

Aktovke se obično doživljavaju kao dosadni i jednolični aksesoari koji služe samo za prenos poslovnih stvari, ali kompanija RIMOWA odlučila je da predstavi posebnu aktovku koja je okupana u zlatu i koja dolazi sa neverovatnom cenom od 1800 dolara.

Torba je izrađena od glatkog poliranog aluminijuma definisanog zaobljenim ivicama i duboko definisanim šarama. Dizajnirana u Nemačkoj, limitirana zlatna aktovka sadrži tonalnu metalnu kombinaciju brave i odgovarajuću pocinkovanu metalnu ručicu. Dizajn komada je zaokružen crnom unutrašnjom kožom sa magnetnim džepom i uspravljenim magnetnim džepom za odlaganje.

Kreatori ove torbe su ovu torbu stvorili za sve one koji žele da ostave jak utisak i da svojim klijentima pokažu da su oni ljudi sa kojima se isplati poslovati.

V.P.

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group