Sex

Finansijska dominacija – fetiš koji postaje sve popularniji

Sve je više muškaraca koji žele da daju ogromne količine novca ženama koje ih maltretiraju...

Seks fetiši polako prestaju da budu tabu teme i sve je više muškaraca i žena koji otvoreno pričaju o svojim seksualnim fantazijama. Međutim, pojavio se novi fetiš trend koji je zapanjio i šokirao mnoge. Reč je o finansijskoj dominaciji koja postaje sve popularnija i zbog koje mnogi muškarci troše ogromne količine novca.

Sigurno ste čuli za žensku dominaciju, gde se žena pretvara kao da je gospodarica muškaraca i koja mu naređuje da radi sve što je po njenoj želji. Ovo je jedan od popularnjih muškh fetiša, a finansijska dominacija je isto to, samo što je novac uključen u priču.

Muškarci bukvalno plaćaju žene i mole ih da one budu dominantne nad njima, gde one vrše seksualnu torturu po njihovoj želji. Poenta je da se novac daje tokom tok seksualno čina i da mušakrac kosntantno daje svoj novac.Međutim, glavna stvar kod ovog fetiša jeste ta što je reč o ogromnim količinama novca, a neke devojke su rekle da su za noć zarađivale i po 20.000 dolara, jer je davanje tolikog novca ono što je uzbuđivalo muškarce.

Ovaj fetiš mnogi poularno nazivaju FINDOMOM i sve je više muškaraca i žena koji otvoreno govore o tome i njihovim iskustvima sa ovim fetišem.

Naravno, ovo može biti fetiš samo muškaraca sa ogromnim bogatstvom, pa nam samim tim nije jasno, zbog čega bi neko hteo da daje toliku količinu novca za nešto što slobodno možemo nazvati maltretiranjem.

Ipak, mi nismo ovde da osuđujemo, već samo da prokomentarišemo koje su novine koje postaju sve popularnije.

Šta vi mislite o ovom fetišu i da li smatrate da je to normlano seksualno ponašanje?

Foto: WSTale.com

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group