Mama Amanda otkriva koja su zanimanja vezana za muškarce najbolje u krevetu

Bivša elitna prostitutka ili poslovna pratnja, ako vam tako više odgovara - da ne uvredimo nekoga - otkrila je iz iskustva kvalitet peformansi u krevetu na bazi profesija njenih klijenata...

Kako se ispostavilo, pojedina zanimanja su daleko bolja od drugih po pitanju seksualnih aktivnosti. Da li su čistač bazena, moler ili vodoinstalater i dalje poslovi snova po pitanju seksa ili i dalje živimo u zabludi, jer su sada nešto naprednije generacije preuzele primat zbog računarskih tehnologija i dobrog rada prstiju, predstavlja nešto što ova gospođa želi da nam otkrije.

Australijanka Amanda Gof, radila je kao eskort dama tokom šest godina, što znači da je veoma dobro potkovana znanjem koje je potrebno da bi se donele ovakve odluke. Ono što je ona zaključila, poučena iskustvom iz najstarijeg zanata na svetu, ne predstavlja ništa dobro za poznate ličnosti, ali sa druge strane, advokati i doktori svakako imaju razloga za slavlje.

Amanda je radila pod pseudonimom Samanta X i povukla se iz industrije decembra meseca 2017. godine, ali je pre toga nabacila dobru kilometražu i tokom intenzivnih šest godina bogatih iskustvima, imala odnose sa muškarcima iz različitih poslovnih sfera i sada je donela nekoliko zaključaka o povezanostvi seksualnih performansi i zanimanja.

Deluje da je baš dugo razmišljala, međutim, Amanda je prvo navela da je profesija muškarca daleko bitnija od njegovog izgleda kada se radi o procenjivanju njegovih mogućnosti u krevetu. Mama Amanda, koja sada radi kao autor i kolumnista, podelila je svoja iskustva u članku koji je pisala za news.com.au., tako da svako ko želi može se dodatno uveriti u njen kvalitet i kredibilitet.

Naravno, nama nije poznato na kolikom se uzorku njeni zaključci baziraju, dok i sama Amanda tvrdi se njena izlaganja svode isključivo na lična bogata iskustva, ali 'ajde da vidimo šta je ova elitna dama imala da kaže o zanimanjima koja predstavljaju muškarce sa najboljim performansama u krevetu i možda da se pronađemo u okvirima nekih od njih.

Kako je Amanda navela, advokati imaju najviše razloga za slavlje, jer ne samo što su bogati, već su odlični u krevetu ili ispred radnog stola. Doktori idu odmah iza njih i poseduju dobre seksualne veštine, sudeći prema Amandi. Kako je dalje navela, svakim damama koje požele zabavu, lepo i brzo iskustvo, što je prema svemu sudeći slučaj kod manjeg broja lepšeg pola, ona savetuje da provedu noć sa policajcem.

IT radnici, u međuvremenu, najviše vole predigru, mada su njihovi kvaliteti, prema Amandi, potpuno u senci lošom higijenom zuba. Sa druge strane, zanatlije, kao što su električari, varioci, građevinci i svi ostali potpuno drugačiji od onoga što dame mogu očekivati, jer ih ova gospođa opisuje kao male mace u krevetu, prave ljubavnike i ljude koji teže milfarama.

Kako Amanda navodi, isto važi i za kriminalce, za koje tvrdi da što su žešći, to su u krevetu mekši, mada je sama definicija kriminalca veoma diskutabilna po pitanju pojma profesije, možda više spada u sferu zanimanja, osim ako ovde ne uključuje i političare. Poznate ličnosti su na dnu lestvice ovog Amandinog istraživanja, ali i ovo može predstavljati temu rasprave, jer biti popularna ličnost takođe nije posao, ali verovatno ubraja brojne ljude iz sveta televizije, glume ili muzike u sveobuhvatnoj definiciji.

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group