Sex

Pornhub banuje klipove koji nisu verifikovani

Na popularni sajt za odrasle će moći da postavljaju klipove samo oni koji imaju dozvolu...

S obzirom na to da je Porhub sličan Youtube-u, jer dozvoljava bilo kome da postavlja video zapise, godinama je bio napadan jer je pružao lak pristup scenama trgovine seksom, silovanja i zlostavljanja.

Međutim, sada  je Pornhub najavio preduzimanje oštrih mera. Novine uključuju brisanje svih video zapisa koji krše prava ove kompanije. Takođe, svi neverifikovani klipovi biće obrisan, i u budućnosti će klipove moći da  postavljaju samo oni koji za to imaju dozvolu.

Nove funkcije bi trebalo da se pojave sledeće godine, ali za sada su uklonjeni svi video zapisi koji krše polise Pornhuba

„U novoj godini sprovešćemo postupak verifikacije kako bi svaki korisnik mogao da otprema sadržaj nakon uspešnog završetka protokola identifikacije“, rekla je kompanija. Od sada će gledaoci moći da preuzimaju plaćene video zapise samo od verifikovanih korisnika. Na web lokaciji je takođe uspostavljen „Crveni tim“, koji je „posvećen reviziji platforme za potencijalno ilegalne materijale“.

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group