Sex

Poznate dame sa najlepšim dekolteom

Nauka pokušava da objasni ovaj fenomen hiljadama godina unazad, svetske vlade uložile su stotine miliona dolara u istraživanje, dok su mnogi naučnici umrli pokušavajući da odgonetnu ovu misteriju…

Ipak, do odgovora niko još uvek nije došao. A pitanje je sledeće: zašto muškarci lude za ženskim grudima? Nema ničega lepšeg od lepe devojke u uzanoj majici koja savršeno ističe njene obline. Ženske grudi su nešto poput klatna koje majstori hipnotisanja koriste kako bi omamili svoje klijente – savršeni dekolte hipnotiše muškarce i jednostavno mu ne mogu odoleti.

Baš kao što nisu mogli da odole pesmi sirena, kojoj su se opirali brojni junaci, ženske grudi su nešto čemu većina muškaraca pre svega ne želi da odoleva, već želi da im konstantno bude što je bliže moguće – da ih posmatra, igra se sa njima i uživa u njihovom nežnom dodiru.

O ženskim grudima pevane su pesme, zbog njih su izbijali ratovi, tuče u barovima i nasilje koje je pobeglo kontroli. Ipak, mnogi tvrde da su one vredne toga jer nam donose zadovoljstvo i neprevaziđenu sreću. Štaviše, mnogi naučnici tvrde da muškarci koji gledaju u ženske grudi makar jednom dnevno žive duže od onih drugih.

Nema sumnje da su ženske grudi omiljeni deo tela svim muškarcima, pored svih ostalih atributa koje jedno žensko telo poseduje. Bez ikakvog razmišljanja, praktično svaki muškarac bi bez problema proveo ceo dan gledajući ih i pipkajući. Možemo reći da su ženske grudi moćno oružije koje može osvojiti ceo svet u roku od samo nekoliko minuta.

Baš zbog svih ovih navedenih razloga i magije koju grudi donose sa sobom, baš kao i dame čijim telima one pripadaju, predstavljamo vam poznate dame sa najboljim dekolteima, po našem ličnom izboru. Uživajte.

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group