Stručnjak otkriva koje su prosečne veličine i načini za održavanje muškog alata

Poznatiji kao doktor Đoka sa Tik-Toka, dr Cimerman je estetski hirurg i ekspert za sve stvari vezane za muški alat, deleći snimke na redovnoj bazi sa gotovo milion pratilaca...

Jedno pitanje koje mu ljudi često postavljaju jeste ono koje će nas večno progoniti, a tiče se prosečne veličine penisa. Odgovarajući na pitanja svojih pratilaca, Cimerman je rekao da je prosečna valičina gnjurca u erekciji oko dvanaest centimetara. Kako je doktor Đoka naglasio: "Najinteresantnije od svega jeste to što se prosečna veličina penisa u najboljim uslovima kreće oko 12,65 do 12,95 centimetara."

Doktor je takođe istakao da je sve ispod 6,5 cm smatra mikrofalusom, ali je potvrdio da i oni takođe mogu završiti posao, potvrđujući činjenicu da eksterijerna pojava muškaraca ima veoma malo veze sa tim što se nalazi ispod njihovog kaiša. Ponekada to može biti veoma skromno, ali neretko i potpuno iznenađujuće. Dr Edvards Cimerman je radio kozmetičke zahvate u različitim slučajevima, sa pacijentima koji su posedovali različite želje i širok opseg cena na krajnjim računima, još od 1990. godine.

Nije poznato šta čoveka može naterati da se u životu bavi nečim od čega ovaj čovek živi i to će ostati misterija, ali on definitivno zna sve moguće veličine i oblike muškog polnog organa i uvek je rad da ponudi savete koji nam mogu pomoći, ukoliko je to potrebno. Nedavno, doktor Đoka radi u svojoj klinici u Las Vegasu, ali je iskoristio popularnu društvenu mrežu kako bi objasnio sve što ljudima nije jasno oko muškosti, ili su previše stidljivi kako bi to uživo pitali. Pre svega, njegov stav je da vezano za penise nemamo razloga da se stidimo ni jednog trenutka. Svi su oni dobri i svi su oni funkcionalni, ali dodatno, postoje brojna sredstva i načini koji mogu učiniti da oni rade punom parom.

Kako je doktor objasnio svojim pratiocima: "Penisi se smanjuju sa godinama, baš kao kada gubite obim na vašem licu i vratu. U predelu omudine, gubi se opseg, a takođe ćete gubiti i dužinu ukoliko ne upotrebljavate svoj pištolj dovoljno. Ovo je prirodni proces koji se bukvalno zasniva na održavanju. Koristite svoje koplje koliko god je moguće, uz pristanak lepše polovine, naravno, kako biste bili u mogućnosti da odložite efekte kvrčenja i smanjivanja tokom godina."

Međutim, ukoliko niste zadovoljni sa kartama koje vam je život podelio i pitate se kako možete poboljšati stanje u svojoj tenkovskoj diviziji, definitivno postoje pojedine stavke koja je bitno razmotriti. Kako je dobri doktor Đoka dodao: "Razmislite samo koliko je teško da nekoga učinite višim. Ukoliko uništite erektivne sisteme u polnom organu, onda može doći do trajnih problema sa podizanjem zastave, tako da ovakve opcije jednostavno nisu vredne."

"Kako biste produžili surlu, možete raditi nešto što se zove jelqing tehnika, što je vežba za razvlačenje penisa, ili koristiti različite pumpe koje vam mogu pružiti privremeno izduženje, ali to je isto kao odlazak u teretanu. Jednom kada prestanete, možete se vratiti veoma brzo na staro i delovaće kao da nikada niste ništa ni radili, stoga bolji i prirodniji put do produženja penisa jeste putem seksa ili ručnog rada koji je naš saputnik i prva ljubav od malih nogu."

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group