Sex

Tenuto – muški vibrator !?!

Uređaj pomaže u lečenju problema kao što su erektilna disfunkcija i smanjenje sekualne želje...

MisteryVibe, britanska kompanija koja spaja seksualni užitak i tehnologiju, uklanja stigmatizaciju problema seksualne disfunkcije sa Tenutom, vibratorom za muškarce. Nosivi uređaj, koji ima 16 intenziteta vibracija, funkcioniše kao seks igračka i takođe pomaže u lečenju uobičajenih problema kao što su odložena ejakulacija i poremećaj seksualne želje.

Prema profesoru Prokaru Dasguptiju, koji se nedavno pridružio kompaniji MisteryVibe kao njen glavni lekar, „vibracija je dokazano, nemedicinsko rešenje za probleme seksualnog zdravlja kod muškaraca, uključujući erektilnu disfunkciju, odloženu ejakulacijui poremećaj sekualne želje.

Vibracije se takođe mogu koristiti kao alternativa oralnom lečenju, kao što su Sildenafil [Viagra] i drugi lekovi, koji mogu izazvati  neželjene efekte.“ Stručnjak je dodao da su vibracije posebno efikasne za poboljšanje erektilne disfunkcije kod osoba sa povredama kičmene moždine.

Fleksibilan i prilagodljiv telu, Tenuto se može manuelno upravljati, kao i virtuelno pomoću posebne aplikacije. Takođe je otporan na vodui bezproblema se može korsititi pod tužem.

V.P.

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group