Sex

Žene otkidaju na LUMBERSEKSUALCE, a evo ko su oni

Čuli smo za metroseksualce , ali ovo je potpuno novi termin...

Ako ste malo aktivniji na Instagramu, onda ste verovatno primetili naziv lumberseksualci, koji se često spominje, naročito kod žena koje ih dižu u nebesa. Mi smo odlučili da se pozabavimo ovim novim fenomenom i da otkrijemo, ko su zapravo muškarci koji spadaju u ovu kategoriju.

Dakle, lumberseksualci su muškarci koji spadaju u mešavinu hipstera i drvoseča. Njih obično karakteriše zapušteniji, muževniji i neuredni izlged. Iako bi mnogi pomislili da će ovakvi muškarci biti sve, samo ne privlačni, žene kažu da su oni najlepši i da zrače muškim seksipilom koji pokazuje šta su pravi muškarci.

Oni obično nose karirane košulje, iscepane farmerke i na njima su česte tetovaže. Frizure su im većinom duže, a brade takođe dugačke i ne toliko sređene, što čini da izgledaju prilično muževno i snažno.

Mi ćemo vam pokazati najpoznatije muškarce koji po mišljenju žene spadaju u ovu katerogirju,a ako želite da lakše zapadnete za oko pripadnicama lepšeg pola, onda ukradite po neki modni savet od ovih muškaraca.

Foto:Brightside

V.P.

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group