21. Alpentour Trophy održava se u Šladmingu

Od 6. do 9. juna, austrijska regija Šladming će ponovo biti posvećena brdskim biciklistima.

Četiri dana, vrhunski međunarodni vozači i ambiciozni hobi biciklisti u Šladmingu bore se za slavu, UCI bodove i nagradni fond.

Sa UCI S1 kategorijom, Alpentour Trophy je najveća trka u Evropi na planinskom stadijumu za individualne startere. Četvorodnevna manifestacija je takođe popularno igralište za amatere i stotinu vozača iz celog sveta svake godine dolaze da uživaju u spektakularnim stazama i pejzažu.

Brdski biciklisti se voze na skijaškim stazama svetskog prvenstva, sve do cilja Planaja, gde je 2013. godine održano Svetsko prvenstvo u alpskom skijanju. U Ramsauu će biciklisti voziti na stazama za skijaško trčanje, gde se svake godine zimi održava Svetsko prvenstvo.

Od 2008. godine, Alpentour Trophy se održava u Šladmingu, jednom od najpoznatijih zimskih lokaliteta u Austriji. Okružen planinskim vencima koji oduzimaju dah, Šladming nudi idealne uslove za početak i kraj četiri različite etape na istom mestu.

Sa ovim konceptom, Alpentour Trophy je jedinstven u svetu.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group