Brat Tajsona Fjurija odustao od borbe sa Džejkom Polom zbog povrede rebara

Džejk Pol i Tajron Vudli definitivno će imati priliku za revanš...

Jutjuber je originalno trebalo da se sastane sa Tomijem Fjurijem, polu-bratom šampiona teške kategorije Tajsona Fjurija, ali je on nažalost odlučio da se povuče iz ovog meča iz medicinskih razloga. Po svemu sudeći i prema informacijama koje se šire mrežom, Fjuri Mlađi je zadobio povredu rebara prilikom napornih treninga sa svojim bratom.

Da li ga je brat zapravo malo pogurao preko granica izdržljivosti ili je vežba sa kuglom pošla po zlu, za sada nije potpuno jasno, ali je Fjuri Mlađi zvanično izjavio: „Potpuno sam slomljenog srca zbog toga što se moram povući iz meča sa Džejkom Polom zbog bakterijske infekcije grudi i polomljenog rebra. Zaista se nadam da ćemo ovaj meč moći ponovo da zakažemo u novoj godini. Želim i dalje da se ova borba održi, više nego išta“.

Pol je dao izjavu javno prošlog ponedeljka putem svog Twitter naloga i snimka u kome je rekao: „Nisam mogao da verujem kada sam prvi put čuo ove vesti, nije mi delovalo realno. Ovo je najveća ispala njegovog života. Umesto da zaradi milione boreći se sa mnom, sedeće kod kuće i platiće 60 dolara da me gleda u ringu sa drugim čovekom“. Kasnije u klipu, jutjuber je takođe pomenuo kako je Vudliju ponudio dodatnih pola miliona ukoliko uspe da ga nokautira tokom borbe.

Pol i Vudli prvi put su se sreli u ringu prošlog avgusta, a iz ove borbe jutjuber je izašao kao pobednik u podeljenoj sudijskoj odluci. Odmah nakon borbe, ova dva čoveka pominjala su mogućnosti za revanš, dok je Vudli pristao da istetovira „ja volim Džejka Pola“ ukoliko izgubi, što je na kraju ispoštovao i uradio.

Showtime PPV meč i dalje je zakazan za 18. decembar i biće održan u tampinoj Amalie Areni, na Floridi.

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group