Sport

Da li će Kvartararo biti šampion ove godine?

Mnogi prognoziraju da će Francus uspeti da dođe do svoje prve titule...

Yamaha trenutno dominira u ovogodišnjem šampionatu, a pošto Marka Markeza još uvek nema na stazi, izgleda da je japanskom timu put do pobede oslobođen. Fabio Kvartararo bio je najbrži na drugom treningu u San Marinu i ako ovako nastavi sigurno će uspeti da dođe do pol pozicije na predstojećoj trci.

Drugo mesto na treningu zauzeo je Maverik Vinjales, treći je bio Franko Morbideli, četvrti i peti,Pol Espargaro i Iker Lekuona, dok je Valentino Rosi uspeo da zauzme 6.mesto.

Što se tiče tabele, Kvartararo je prvi sa 70 bodova, dok se iza njega sa tri manje boda nalazi Andrea Doviciozo. Džek Miler je treći sa 56 bodova, a slede Bred Binder (49), Vinjales (48), Nakagami (46), Rosi (45), Mir (44), Migel Oliveria (43)...

Iako Kvartararo nema veliku prednost, on svakako pokazuje znanje i umeće koje ga možda može dovesti do prve titule. Ostaje nam da vidimo kako će se stvari odvijati. Na trci u San Marinu svaki bod će biti važan, pa smo sigurni da će svi vozači dati maksimum.

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group