Da li je moguće da su ovo žene?

Ovo je pitanje koje postavlja čitav svet...

Na atletičkarskom takmičenju koje se održalo u Jokohami, pojavile su se dve žene za koje svi smatraju da su zapravo muškarci. Liao Mengxue  (24) i Tong Zhenhuan  (24) su žene koje su učestvovale na ovom takmičenju i uspele su da sa takmičenja odu sa dve osvojene medalje. Međutim, kada pogledajte ove devojke, ne možete a da ne pomislite „Ma ovo su bre muškarci“.

Osim što obe imaju kratku kosu, njihove crte lica i građa tela podsećaju više na mušku, nego na žensku građu, pa su mnogi doveli u pitanje njihov pol i pokrenuli istragu koja će to dokazati. Dešavalo se da se muškarci pretvaraju da su žene i tako pobeđivali na ženskim takmičenjima, tako da je ova sumnja bila sasvim opravdana.

Međutim, pošto su svi očekivali i bili sigurni da će se oktriti da se radi o muškarcima, stigla je vest iz Kineske atletičkarske asosijacije koja je potvrdila da su ovo zapravo žene. Ova asocijacija kaže da je izvršila sve preglede i testove i da je potpuno jasno da se radi o ženama.

Naravno, niko ne može da poveruje u ovu vesti, jer kada ove „žene“ progovore i kada stanu pred kameru, jasno je da se radi o muškarcima, ali za sada oni se tretiraju kao žene i regularni pobednici takmičenja. Ostaje da vidimo šta će se dalje dešavati i kako će svet reagovati na ovo.

Pogledajte fotografiju i video klipove pa sami ocenite da li su ovo muškarci ili žene:

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group