Da li je Partizan baš toliki autsajder?

Može li Partizan da načini iznenađenje i baci na kolena velikog rivala?

Prvi ovosezonski derbi u košarci dolazi u pravom trenutku. Crvena zvezda i Partizan muku muče od početka sezone i suočavaju se sa velikim problemima u igračkom kadru. Brojne prognoze ukazuju na to da je Partizan ovaj put apsolutni autsajder i da nema ni promil šanse protiv kluba sa Malog Kalemegdana. Da li je baš tako?

Pokusaćemo kroz realnu analizu igračkog kadra da predstavimo šanse oba kluba. Treba istaći da se na obe strane nalaze povređeni igrači, čiji bi doprinos bio i te kako vidljiv na terenu.

Partizan će svoju šansu tražiti u agresivnoj odbrani, gde prednjači bivši igrač Zvezde Cvetković i šutu za tri poena, jer Zvezda već par utakmica ne može da ubode bukvalno ništa.

Šansa Zvezde su iskusni igrači i unutrašnje pozicije, gde je Majk Cirbes neprikosnoven pod koše. Kosta Perović i mladi Đumić ne mogu da mu pariraju.

Ostaje da se vidi, kako će se dva Amerikanca u redovima večitog rivala uklopiti i kakav će njihov doprinos biti na terenu.

Č.K.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group