Džejk Pol želi borbu sa Tajsonom Fjurijem

Poslednji meč između Tajsona Fjurija i Diontaja Vajldera definitivno će zauzeti mesto u istoriji teške kategorije, sa jedanaest neverovatnih rundi koje su publiku držale na nogama sve vreme i iz koje je Kralj Cigana izašao kao šampion, nokautirajući Vajldera surovim udarcem u glavu...

Sa druge strane, pojedini ljudi osporavaju ovu borbu i njen status automatskog klasika, nazivajući je zadovoljavajućom. Odmah nakon ovog meča, Džejk Pol, YouTube zvezda koja je postala borac, izazvao je Fjurija, kako bi iskoristio čitav haos i publicitet koji je nastao.

Pol se poslednji put pronašao na naslovnim stranama nakon što je u avgustu pobedio Tajrona Vudlija, sudijskom odlukom u osmoj rundi meča. Mladi borac, koliko god iritantan, dokazao je da ne preza od borbe i konstantno javno izaziva veterane ovog sporta. Kao što smo preneli renije, Majk Tajson je takođe potvrdio da je spreman za borbu protiv braće Pol, ali ni jedan od njih još uvek ništa nije inicirao.

U svom poslednjem tvitu, Pol je napisao: "Smatram da je Tajson Fjuri konačno zaslužio da dobije priliku za borbu sa mnom". U maniru provokatora, Džejk je ovom objavom privukao veliku pažnju ljubitelja boksa širom sveta. Ljubitelji sporta poveli su automatski onlajn debate, pokušavajući da odluče ko bi iz ovakvog susreta izašao kao pobednik, dok se odgovor Fjurija na ovo peckanje još uvek očekuje.

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group