Džošua protiv Fjurija !!!

Prema izveštajima, britanski bokseri Antoni Džošua i Tajson Fjuri dogovorili su sa dve borbe. Promoter Edi Hern napomenuo je da su suparnički prvaci već neko vreme u pregovorima oko borbe za titulu svetske teške kategorije, ali konačno su postigli dogovor.

Početni uslovi za dve dvostruke borbe sada su sređeni, ali Hern kaže: „Ima još mnogo toga se dogovara. Gledamo mesta i datume." Uz postavljene finansijske uslove, sada postoje dobre šanse da se prva borba održi na leto 2021. Uprkos svim učinjenim koracima, još uvek nisu potpisani ugovori jer postoje mnogi detalji koji još uvek nisu utvrđeni.

Ovaj događaj bi mogao biti najveća borba ikada u britanskom boksu. Trenutno je Tajson Fjuri neprevaziđeni WBC prvak u teškoj kategoriji, a Anthoni Joshua ima IBF, WBA i WBO naslove. Pre nego što se može odigrati neprikosnovena borba za titulu u teškoj kategoriji, Fjuri će se treći put morati suočiti sa Dontej Vajlderom, a Džošua će se naći protiv obaveznog izazivača Kubrata Puleva.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group