Evo šta se dobije kada naopako okrenete logo ČIKAGO BULSA

Fanovi ovog košarkaškog kluba su šokirani...

Čikago Buls je definitivno jedan od najpoznatijih košarkaških klubova na svetu i mnogi čuveni NBA igrači su igrali u ovom timu, kao i legenda Majkl Džordan. Simbol i logo ovog tima jeste beli bik koji se nalazi na crvenoj pozadini i on godinama predstavlja sinonim za tim i njegove navijače.

Međutim, tek sada su neki navijači primetili da se dešava nešto čudno kada se logo Bulsa okrene naopačke.

Kada ovaj logo okrenete naopačke, dobićete sliku lika, koji liči na astronauta ili vanzemaljca koji kao da ima seks sa krabom. Neki tvrde da vide vanzemaljca koji čita knjigu na zakrivljenom stolu, ali većina kaže da je jasno da su ovo svemirac i kraba koji imaju intimnu vezu.

Iz Čikago Bulsa kažu da je ovo čista slučajnost i da kreatori ovog znaka sigurno ovo nisu imali na umu, ali to niko ne može da dokaže.

Bulsi su sada postali pravi hit na interenetu, tako da im je ovo došlo kao odlična reklama, a mnogi pokušavaju da pronađu ovakve skrivene motive i u drugim znakovima košarkaških timova.

V.P.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group