Evo zašto je Majk Tajson bio najbolji bokser sveta

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mike Tyson (@miketyson)

Rešili smo da vas podsetimo na boksersku legendu kojoj niko nije mogao da parira...

Majkl Gerard, poznatiji kao Majk Tajson je definitivno jedan od najboljih boksera i boraca svih vremena. Ovaj legendarni „teškaš“ rođen je 1966. godine i ušao je u istoriju boksa tako što je postao najmlađi bokser koji je sa samo 20 godina osvojio titule WBC, WBA i IBF.

Tajson je postao svetski fenom i svi su bili imresionirani njegovom snagom i njegovom tehnikom kojoj niko nije mogao da parira. Čak je i legendarni Muhamed Ali rekao da bi imao problema kada bi se našao u ringu sa Tajsonom.

On je zaista bio parni voz koji udara i nosi sve pred sobom. Iako je vodio buran život i često bio meta novinara, Tajson je bio pravi šampion u svakom smislu te reči i ostaće zauvek upamćen u bokserskoj istoriji.

Odlučili smo da vam pokažemo video klip koji će vam jasno pokazato zašto je Tajson bio najbolji nasvetu. Slike često govore više od reči, pa je najbolje da sami pogledate.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group