Hasbula vežba ulazak u oktagon pred svoj UFC debi

Pre nekoliko dana pojavio se simak Hasbulinog vežbanja ulaska u oktagon, u okviru uzbuđenja koje se sve više nagomilava oko UFC debija internet zvezde...

Hasbula koji pati od jedne forme patuljatosti, postao je hit na društvenim mrežama sa više od tri miliona pratilaca na Instagram platformi i dve milijarde pregleda putem TikTok mreže. Početkom ovog meseca, predsednik UFC-a Dejna Vajt, potvrdio je da je ruska zvezda potpisala sa ovom sportskom organizacijom.

Dvadesetogodišnjak se pojavio u publici na UFC 280 u Abu Dabiju prošlog vikenda kako bi gledao svog sunarodnika Islama Mahačeva kako postaje UFC šampion lake kategorije nakon pobede protiv Čarlsa Oliveire.

Uskoro bi i Hasbula trebalo da se pojavi u oktagonu i u svom prvom UFC događaju. Snimak koji se pojavio na društvenim mrežama predstavlja Hasbulu visokog svega 101,6 cm, tokom njegovog vežbanja ulaska u oktagon u Etihard Areni pre prošlonedeljnog događaja.

U klipu, Hasbula može biti viđen kako se pojavljuje iz tunela u areni, noseći posebnu trenerku sa svojim imenom. Sa kapuljačom na glavi, on je promarširao centrom arene pre nego što se popeo uz stepenice do oktagona, dobivši ovacije od nekoliko njegovih obožavaoca. On je zatim shadow boksovao ka kameri pre nego što je udario u njen objektiv.

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group