Kineski maratonac kompletirao trku ne gaseći cigarete do samog kraja

Jedan maratonac poznat kao Ujka Čen, pljugao je kao parna lokomotiva jednu za drugom čitavih 41,8 kilometara i oborio je svoj lični rekord...

Pedesetogodišnji Čen, kompletirao je svoju trku na Xin’anjiang Marathon događaju, održanom u Jiandeu pre dve nedelje.

On je maraton završio na 574 mestu od 1.500 učesnika, sa impresivnim vremenom od 3:28,45 sekundi. Ovo je vreme bolje za tri sata i trideset i šest minuta u poređenju sa njegovom trkom iz 2018. i tri sata i trideset i dva minuta kraće u poređenju sa trkom naredne godine, a sve to je uspeo istovremeno paleći cigarete.

U trkačkim krugovima ovaj čovek je poznat kao Brat Pušač, nakon što je isto ovo izveo i 2017. godine na događaju održanom u Hangdžou. Njegova loša navika očigledno ga ne sputava u njegovim sportskim aktivnostima, jer je on uspeo čak da kompletira i ultramaraton više puta.

Pošto ne postoji rekord za nekoga ko maraton kompeltira sa paklom cigareta, Čen bi najverovatnije mogao biti najbrži trkač svih vremena koji je kompletirao takmičenje lančanim pušenjem, dok trenutno ne postoje nikakva pravila koja mogu zabraniti učesnicima ovakve aktivnosti tokom ovakvih dugoprugaških događaja.

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group