Konor Mekgregor predstavlja fabriku novca za sve u Las Vegasu

Nekoliko dana pred sutrašnji UFC 264 trilogijski meč između Dastina Poirijea i Konora Megregora, Dejna Vajt je iskoristio svoj Instagram profil kako bi predstavio jednu od ESPN emisija o tome koliko Irčeva borba zapravo znači za Las Vegas...

Pored toga što je postao prvi dvostruki UFC šampion, Notorious je poznat po svojim neverovatnim sposobnostima da privuče publiku i polako se penje ka samom vrhu najbogatijih atleta sveta. U klipu, nekoliko giganata Las Vegasa, nalik Red Rock kazinu i Circa Resorts hotelu, koji su intervjuisani, upoređuju Konorove borbe sa masivnim događajima kao što su Super Bowl ili March Madness.

Toliko toga se dešava u gradu kada je Megregorov meč u pitanju, dok se apartmani u Red Rock hotelu penju i do šest hiljada dolara po noćenju, a mogu ih rezervisati samo gosti koji poseduju kredit veći od 250.000 dolara ili poznate ličnosti sa A liste. Stići u grad greha takođe predstavlja noćnu moru za Federalnu Avio Administraciju, koja mora da dobije posebne dozvole za privatne aerodrome zbog broja privatnih mlaznjaka koji pokušavaju da slete. Nićni život takođe buja, sa trgovcima i ugostiteljima koji tvrde da su zauzeti od četiri popodne do četiri ujutru.

Ova treća borba će privući više ljudi u odnosu na neke od najvećih prethodnih mečeva, a budući da je Konor ponovo podlegao svom starom ponašanju, poslavši Poirijeovoj supruzi zahtev za privatnu poruku, zajedno sa ličnom glasovnom porukom, verujemo da ćemo ovog vikenda biti svedoci jedne od najvećih borbi u MMA istoriji.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dana White (@danawhite)

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group