Kristijano Ronaldo traga za klubom iz lige šampiona

Kristijano Ronaldo se definitivno nalazi na kraju svoje karijere, ali kao da to sebi ne može priznati, fudbaler se ponudio klubu sa Parka prinčeva u okviru njegovog pokušaja da ode iz Mančestera kako bi igrao u Ligi šampiona...

Letnji planovi Mančester Junajteda potpuno su poremećeni prošle nedelje kada je Ronaldo odlučio da napusti klub tokom prelaznog roka, zatraživši od uprave da prihvati neku razumnu ponudu za njega. Ova ekipa nije uspela da završi u prve četiri tokom prošle sezone, tako da je Portugalac sada u strahu da će Mesi preteći njegov rekord u Ligi šampiona.

Junajted trenutno radi na tome da zadrži tridesetsedmogodišnjeg fudbalera na Old Trafordu i odradi sa njim njegovu poslednju godinu ugovora, koju je potpisao pre manje od dvanaest meseci. Za veterana više ne postoji previše opcija, sa ekipom Čelzija koja je najpovezanija zbog njegovog agenta Žoržea Mendeža, koji je ujedno imao sastanak sa vlasnikom londonskih plavaca, Todom Boulijem.

Međutim, sve je to ostalo na klimavim nogama, sa izjavama koje idu dotle da se čulo čak i da Čelzi ne sme napraviti takvu grešku u svom poslovanju, tako da je nišan Mančestera sada okrenut prema Parizu i Parku Prinčeva, sa izveštajima koji navode da je Ronaldo ponuđen PSG ekipi od strane superagenta. Sa druge strane stižu izveštaji da je šampion prve francuske lige odbio ponudu da upari Ronalda i Mesija jer jednostavno nema mesta u timu.

Zadržavajući Mbapea, što nije prvobitno trebalo da se dogodi, taj potez samo označava nastavak borbe Kristofa Galtijea u okviru balansiranja između Mbapea i Neimara. Ovo znači da trener pariskog kluba definitivno ne može naći mesto za Ronalda, čak i nakon što je Anhel Di Maria napustio klub ovog leta, odlučujući se za daleko senzibilnije transfere ovog prelaznog roka.

Navijači Mančester Junajteda već imaju uvid u život nakon Ronalda, od kada je Erik ten Hag preuzeo kormilo kluba, porazivši ljute rivale iz Liverpula sa četiri prema nula, nastavljajući da vraća stvari pod konac iz dana u dan, usavršavajući svoj tim taktičkim pojačanjima i napornim treninzima.

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group