Legendarne izjave Zlatana Ibrahimovića

Evo zbog čega je Ibra oduvek bio neviđeni CAR!

Danas penzionisani Ibrahimović spada u najbolje igrače sveta svih vremena i gotovo od početka svoje karijere, Ibrahimović je postao sila sa kojom se niko ne sme šaliti. Njegove veštine su ga odvajale od drugih fudbalera,ali je takođe bio dobro poznat po svojoj nepredvidivosti i borbenom duhu koji ga je navodio da učini stvari za koje svi ostali misle da su nezamislive. O tome govore i brojni golovi postignuti sa ogromnih razdaljina, kao i vratolomije koje je konstantno izvodio na terenu.

Van terena, Ibrahimović je oduvek bio harizmatičan i duhovit čovek koji uvek pronađe način da odgovori na svako pitanje. Mnogi novinari kažu da im je on omiljeni fudbaler za intervjuisanje, jer je svaki kontakt sa njim kao novo iskustvo, jer se nikada ne zna šta može reći i kako će reagovati, mada se pojedini i nisu tako dobro proveli.

Ibrahimović, koji svoju duhovitost nikada nije skrivao, poseduje čvrst pristup sportu i stavove kako na terenu, tako i u životu, što ga je definitivno uvek razdvajalo od većine monotonih i nezanimljivih igrača. Međutim, pored humora i prkosa i čelične ovlje, Ibrahimović je neretko pokazivao i veliku dozu mudrosti, a upravo su zbog toga njegove izjave postale legendarne i često se citiraju.

Mi smo odlučili da vam predstavimo najbolje izjave popularnog fudbalera koje će vas oduševiti i dobro nasmejati.

« 10 11 12 Pogledajte galeriju 2 3 4 »

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group