Majk Tajson je i dalje UBICA

Pogledajte kako trenira legendarni bokser koji sada ima 53 godine...

Majkl Gerard, poznatiji kao Majk Tajson je definitivno jedan od najboljih boksera i boraca svih vremena. Ovaj legendarni „teškaš“ rođen je 1966. godine i ušao je u istoriju boksa tako što je postao najmlađi bokser koji je sa samo 20 godina osvojio titule WBC, WBA i IBF.

Tajson je postao svetski fenom i svi su bili imresionirani njegovom snagom i njegovom tehnikom kojoj niko nije mogao da parira. Čak je i legendarni Muhamed Ali rekao da bi imao problema kada bi se našao u ringu sa Tajsonom.

On je zaista bio parni voz koji udara i nosi sve pred sobom. Iako je vodio buran život i često bio meta novinara, Tajson je bio pravi šampion u svakom smislu te reči i ostaće zauvek upamćen u bokserskoj istoriji.

Iako je već duže vreme u penziji i iako je ušao u šestu deceniju života, Tajson još uvek pokazuje da je pravi teškaš i ubica, jer je na svom Instagram profilu pokazao da još uvek zna moćno da udara.

Pogledajte ovaj klip koji će vas sigurno ostaviti bez teksta.

 

 
 
 
View this post on Instagram

I’m a Bad Boy for Life. Watch #BadBoysforLife now on DVD Blueray @willsmith @martinlawrence #stillthebaddestmanontheplanet

A post shared by Mike Tyson (@miketyson) onMay 1, 2020 at 12:07pm PDT

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group