Majk Tajson se oglasio nakon medicinske hitne situacije na letu pre borbe sa Džejkom Polom

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mike Tyson (@miketyson)

Majk Tajson je počeo da oseća mučninu i vrtoglavicu na letu iz Majamija za Los Anđeles.

Velikan boksa je obavestio fanove o svom zdravstvenom stanju nakon što je doživeo medicinsku situaciju pred svoju borbu sa Džejkom Polom. Prethodno je otkriveno da je 57-godišnji bokser počeo da oseća mučninu i vrtoglavicu dok je bio na letu iz Majamija za Los Anđeles u nedelju 26. maja, kada je posada pitala da li na letu ima doktora koji bi mogao da mu pomogne.

Tajsonovi predstavnici su kasnije rekli za The New York Post da mu je pozlilo zbog ‘upaljenog čira' 30 minuta pre sletanja, te da je bokser primio medicinsku pomoć od strane hitne službe čim je avion sleteo. "Zahvalan je medicinskom osoblju koje mu je pomoglo," dodao je njegov predstavnik.

Prethodni izveštaji In Touch otkrili su da je kabinska posada izdala obaveštenje da traže doktora samo 30 minuta pre sletanja, s porukom koja se pojavila čak i na ekranima putnika. Putnik na letu takođe je otkrio da su im tražili da ostanu u avionu dok lekari pružaju pomoć Tajsonu, dodajući: "[Stjuardesa] je rekla nešto poput, 'On je zaista važan putnik, pa želimo da budemo sigurni da je u redu.'"

"Tada sam znao da je on u pitanju, ali sam samo izgovorio reči 'Majk Tajson' i ona je klimnula glavom da."

Tajson je sada prekinuo tišinu kako bi podelio nove vesti o svom zdravlju, rekavši fanovima na X da se oseća '100 posto dobro' nakon zdravstvenog problema. "Sada se osećam 100 posto zdravo, iako ne moram biti u top formi da bih pobedio Džejka Pola," napisao je.

Bokser će sledeći put ući u ring da se suoči sa Jutjuberom koji je postao bokser Džejkom Polom u subotu 20. jula u Arlingtonu, a borba će biti emitovana na Netflixu.

Nakon objave borbe, online su se pojavile kritike zbog razlike u godinama između dvojice boraca. Tajson će imati 58 godina u vreme borbe, dok je Pol 31 godinu mlađi, sa svojih 27 godina.

Pol ima rekord 9-1, sa jedinim porazom protiv Tomija Fjurija 2023. godine. Tajsonov rekord je 50-6.

Fanovi su bili još zabrinutiji nakon što su videli snimak Tajsona na treningu, međutim, sudeći po najnovijem ažuriranju Čeličnog Majka, on je siguran u svoje sposobnosti da pobedi Pola. Na kraju krajeva, on je legenda boksa.

Govoreći o borbi nakon što je najavljena u martu, Tajson je rekao: “Vrlo se radujem ulasku u ring sa Džejkom Polom na AT&T stadionu u Arlingtonu. On je značajno napredovao kao bokser tokom godina, tako da će biti vrlo zanimljivo videti šta volja i ambicija 'klinca' mogu učiniti protiv iskustva i veštine GOAT-a. To je trenutak punog kruga koji će biti izuzetno uzbudljivo gledati; jer sam ga započeo na uvodnom delu moje borbe sa Rojom Džonsom, a sada planiram da ga završim.”

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group