Mejveder priznaje da je dobio sto miliona za namešteni meč sa Loganom Polom

Sve nam je već bilo jasno, ali je Flojd Mejveder sada zvanično potvrdio da je plaćen sa sto miliona dolara za svoju lažnu borbu protiv Logana Pola...

Pojavivši se na konferenciji za novinare nakon što je njegov štićenih Gervonta Dejvis osvojio WBA titulu u super lakoj kategoriji, nokautiravši u jedanaestoj rundi Marija Bariosa, Mejveder je izrekao niz komentara vezano sa njegov poslednji meč sa omraženim jutjuberom.

U videu koji je od tada isplivao sa Twitter paltforme, bivši šampion je uhvaćen kako se smeje i govori kako je on jedina osoba koja može namestiti meč i dobiti za to sto miliona dolara. "Mogu odraditi legalni sparing i dobiti sto milki", nastavio je legendarni bokser, u nastavku upitavši izvršnog direktora njegove promoterske kuće, Leonarda Elerbea: "Zar nisam najbolji pljačkaš banaka? Definitivno ne znam nikoga u sportu ko je u mojim godinama, a da može i dalje tako da ih orobi."

Novi komentari sugerišu da je njegov meč od osam rundi protiv Pola bio potpuno namešten, a čitav haos je nastao nakon drugih snimaka borbe na kojima se iz određenog ugla jasno vidi kako Mejveder drži amaterskog boksera nakon što ga je slučajno nokautirao. Prema navodima, na snimku takođe može biti primećeno kako Pol Logan govori: "Sranje, ovo nije bio deo scenarija".

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group