Mekgregor deluje moćnije nego ikada i mnogi ga već vide u borbi za pojas

Konor Mekgregor je ponovo predstavio svoju neverovatnu telesnu transformaciju putem Instagram platforme i kako deluje, bivši šampion je veći nego ikada...

Irac je van akcije od prošlog jula i preloma noge tokokom UFC 246 meča protiv Dastina Poirijera, što je do danas svakako veoma dugačko odsustvo za ovog borca, ali je on ipak iskoristio svoje vreme na pravi način i dostigao neverovatnu formu.

Mekgregor se zakucao u teretanu i predstavljao svim svojim pratiocima progres koji stiče putem društvenih mreža, sa poslednjim fotografijama koje su definitivno najimpresivnije. Tridesetrogodišnjagove ruke su masivne zahvaljujući intenzivnom radu sa tegovima i zgibovima. Kako je ludi Irac sam opisao svoj post: „Pravilan trening snage! Bože blagoslovi moj @tidlsport sprej za oporavak koji me oslobađa bola! Nastavimo da guramo ekipo.“

Mekgregor takođe poseduje i tragove kineskih čaša za masažu, što samo ističe da je bivši šampion u dve kategorije spreman da ode korak dalje kako bi ostao u vrhunskoj formi. Brojni vrhunski sportisti odlaze na masažu kineskim čašama, kao dobrom metodom za uklanjanje toksina iz tela.

Ovaj tretman je efektan u otklanjanju bolova u zglobovima i mišićima, istovremeno pomažući period obnavljanja mekog tkiva. Mekgregorov sledeći protivnik nije zvanično određen, ali brojna imena visokog profila žele svoju priliku. Stoga, uopšte ne iznenađuje što Iraca već povezuju sa šampionom lake kategorije, Čarlsom Oliveirom.

Brazilac je pobedio Poirijera decembra meseca prošle godine i bio je veoma rad da iskaže svoju želju za susretom sa Mekgregorom. Oliveira će braniti titulu protiv Džastina Gejdžija sldećeg maja, a ukoliko iz ovog meča izađe kao pobednik, on bi mogao dobiti Mekgregora za sledećeg protivnika. UFC legenda Majkl Bisping veruje da bi Mekgregor trebalo da dobije šasnu za uzimanje zlata od Do Bronksa.

Kako je Bisping izjavio za talkSPORT: „Sada se razmatra mogućnost borbe za pojas između Mekgregora i Oliveire, a uprkos tome što brojnim puritancima ovo može zvučati suludo, da ja posedujem kompaniju i želim da odradim PR spin, verovatno bih rekao ’dobro, on je izgubio od Poirijera i sada je sledeći u nizu pretendenata za pojas, tako da sada to znači da je on sledeći’, što naravno nije tačno, ali upravo tako možete spinovati“.

„Konor je uzbudljiv borac i ukoliko ga posedujete na raspolaganju vi ćete svakako želeti da profitirate na njemu i znam da u pravoj suštini sporta ovo zapravo ne funkcioniše, ali tu je i onaj zabavni faktor, kao i ljudi koji žele da vide Konora u borbi. Tvrdim vam, prva petorka je prilično tvrda za Konora, ali Oliveira je udarač, on voli da udra i Konor ume da udara. Tako da, iako ovo možda zvuči ludo, mi ipak možemo videti veliki Konorov povratak, borbu protiv Oliveire i njegovu pobedu za pojas.“

Svi ljubitelji sporta takođe su zainteresovani za susret Megregora i Nejta Dijaza u trilogijskom meču, imajući u vidu da oba borca drže po jednu pobedu u njihovom rivalstvu.

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group