Mihael Šumaher se seli na Majorku

Mihael Šumaher, legenda Formula 1 šampionata, navodno će biti prebačen u vilu vrednu 27 miliona funti na Majorci, koju je njegova žena kupila prošlog meseca...

Šumaher, 49. godina, doživeo je teške povrede glave na skijanju u Francuskoj, decembra meseca 2013. godine i njegov život se održava na aparatima u šavajcarskom domu od septembra meseca 2014. godine.

Katija Rouarč, koja je postala gradonačelnik mesta Andrač juna prošle godine, izjavila je švajcarskim medijima da su pripreme izvršene i da je sve spremno kako bi Nemac bio prebačen na špansko ostrvo.

„Mogu zvanično da potvrdim da će Mihael Šumaher biti prebačen u našu opštinu i sve je već učinjeno kako bi on bio pozdravljen ovde“, izjavila je gospođa. Španska Marka navela je sve i potvrdila takođe, da je sve spremno za premeštanje trkačkog asa.

Za sada nije tačno poznato kada će Šumaher stići na ovo ostrvo, niti koliko će tu  ostati. Žena legednarnog Nemca, prema navodima, nedavno je kupila vilu u blizini Florentina Pereza, predsednika Real Madrida, za gotovo 27. miliona funti ili 30 miliona evra.

Ona je kupila ovo velelepno zdanje u blizini Andrača, na severozapadu ostrva, kako bi provodila praznike i odmor sa svojom decom i prijateljima, izneo je nemački Bild. Šumaher je zajedno sa svojim bratom Ralfom nekada provodio dosta vremena u ovom prelepom krajoliku.

Zdanje od 15.000 m2, poseduje dva bazena, heliodrom, teretanu i veliku baštu prepunu palminog drveća. „Mesto je okruženo čvrstim zidovima i poseduje brojne prednosti. Locirano je u blizini svega što je važno u ovom gradiću, ovo imanje nalazi na takvom položaju da je gotovo nedostupno pogledu“, dodao je Bild.

Šumaherova nesreća dogodila se na porodičnom zimovanju, prilikom skijanja sa sinom u Meribel skijaškom centru, u Francuskim Alpima. Iskusni skijaš udario je desnom stranom glave u kamen, polomivši kacigu. Doktori su operisali Šumahera kako bi mu otklonili ugrušak u mozgu, ali je nekoliko fragmenata ipak ostalo jer su bili previše duboko smešteni.

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group