Najbolji momenti sa šampionata u ŠAMARANJU

Pljušte šamari kao kiša...

Navikli smo da kod Rusa viđamo sve i svašta, ali ovoga puta sva pažnja usmerena je ka Sibiru, jer se tamo održalo takmičenje u šamaranju.

Da, postoji takmičenje u kojem pobeđuje onaj koji može da zada najsnažniji šamar, ali i onaj koji može da istrpi najviše šamara. Pravila su jednostavna. Protivnici šamaraju jedan drugog iz sve snage, svo dok jedan od njih ne odustane ili ne padne od bola. Ovakav tip turnira i takmičenja popularizovan je u Americi, ali su Rusi ti koji su učinili da ovo takmičenje bude najbrutalnije ikada.

Na turniru mogu učestvovati bukvalno svi, ali svi oni moraju potpisati ugovor na kojem su saglasni i svesni da će primati vrlo jake šamare koji ih mogu i ozbiljno povrediti. Iako se na šamaranje gleda kao lakši telesni napad, šamari koji lete u ovom šampionatu mogu da onesveste i nokautiraju ljude, pa čak i da dovedu do preloma i većih krvavljenja.

Pogledajte video klip koji će vam pokazati najbolje momente sa ovog šampionata:

 

Foto:9gag

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group