NAJUŽASNIJA bokserska povreda koju ste ikada videli!!!

Bokser, Stiven Smit, umalo je ostao bez svog levog uha...

Bokseri lake kategorije nedavno su se sastali u ringu i Stiven Smit borio se protiv Franciska Vargasa koji mu je zadao ozbiljan udarac. Borba je bla prilično napeta i jaki udarci su pljuštali na sve strane. Iako je Smit pokazao odličnu snagu i brzinu, Vargas ga je opasno zakačio i umalo mu otkinuo levo uho.

Smit kao da nije bio svestan ove pvrede i hteo je da nastavi sa borbom, ali su sudije i lekari ubrzo prekinuli meč. Vargas je odneo pobedu, a Smit je hitno prebačen u bolnicu na operaciju uha.

Srećom, trajnih posledica neće biti, jer su doktori uspeli da ušiju iscepano uvo i da saniraju Smitove povrede. Stiven je vrlo brzo postavio fotografije povrede na svoje društvene mreže i komentari su krenuli da pljušte kao kiša. Ubrzo se i mladi bosker obratio svojim fanovima sa rečma: „ Hvala vam puno na podršci i brizi, sve poruke sam pročitao i mnogo mi znače. Bio sam u bolnici gde su mi zašili i sredili uvo, pa se nadam da će sve brzo i lepo zarasti.Još jednom hvala na ljubavi i podršci. Srećan Božić svima“.

Pogledajte video klip:

 

Foto: Stephen Smith/Instagram

V.P.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group