Nejmar je proveo 14 minuta na travi na ovom Svetskom prvenstvu

Evo zbog čega je Nejmar najomraženiji fudbaler ovog Svetskog prvenstva...

Fudbal se često naziva plemenitom i fer igrom gde igrači demonstriraju samo veštine i umeće sa lopotom. Međutim, mnogi fanovi fudbala ne misle tako. Sve su češći slučajevi “valjanja po travi”, gde fudbaleri posle najsitnijeg kontakta skaču na travu ne bi li dobili faul i tako oštetili protivničku ekipu i kupili malo vremena.

Mnogo je igrača koji ovo rade, ali Nejmar je definitivno pobednik kada je reč o faul simulacijama. Najnovija vest koja je izgorela internet je ta da je Nejmar na travi proveo više od 14 minuta, što znači da on po jednoj utakmici provede oko 3,5 minuta na zemlji, što je zaista previše.

Fanovi nisu oduševljeni, a čak i Brazilci ne kriju svoj bes i javno prozivaju Nejmara, govoreći kako ih sramoti i kako nije dostojan da nasledi velikane kao što su Ronaldo, Roberto Karlos, Ronaldinjo i drugi.

Nejmar se nije oglašavo i nije objasnio zbog čega toliko voli da se baca, ali izgleda da on ne želi da promeni svoju taktiku.

Internet, naravno, vrvi od šala na račun brazilskog fudbalera i čini nam se kao da će Nejmar imati puno da objašnjava kada se bude vratio iz Rusije.

Pogledajte ovaj smešni klip koji je postao neverovanto popualran i koji “slatko” proziva Nejmara, a takođe pogledajte i ove slatke klince koji na treningu vežbaju da budu kao Nejmar.

foto:Der Westen

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group