NOVAK ĐOKOVIĆ – LEGENDA MELBURNA

Novak Đoković osvojio je petu titulu na Australijan Open-u i postao pravi miljenik Australijanaca. Ovo je Novakov osmi osvojeni Grand Slam turnir.

U neverovatnom i iscrpljujućem meču, Novak je pobedio Andy Murray-a u četiri seta ( 7-6, 6-7, 6-3, 6-0) i odneo još jedan pehar sa Melburn parka. Meč je bio neverovatno zanimljiv i lep za gledanje. Igra i jednog i drugog tenisera bila je na maksimumu i do poslednjeg seta se nije znalo koji će teniser pobediti.

“ Bilo je mnogo dugotrajnih poena u ovom meču. Bez obzira na rezultat koji sam ostvario, nije se moglo znati ko će pobediti. Obojica smo imali jednake šanse za pobedu. Kada smo mi u pitanju, uvek je to igra mačke i miša.”, rekao je Đoković posle neverovatne pobede.

Zaista, sjajan uspeh našeg tenisera. Ostaje nam samo da se i dalje divimo njegovim sposobnostima i da se ponosimo najpoznatijim srpskim sinom.

Pogledajte najbolje momente finala Australian Open-a 2015.

V.P.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group