Pogledajte šta Ronaldinjo radi u 2019. godini

Legenda fudbala i dalje je u ovom sportu, ali na malo drugačiji način...

Kada govorimo o fudbalerima koji su promenili fudbal, koji su doneli novine i koji su bili jedinstveni i najbolji, ne možemo a da ne spomenemo legendarnog Ronaldinja koji je Barsu doveo nekolko puta do samog vrha i koji je igrao u najboljoj postavi Brazila svih vremena.

Kada je Ronaldinjo odlučio da se povuče iz svetskog fudbala mnogi su bili tužni, jer je on imao još mnogo toga da pokaže, ali on je samo rekao da je ostvario sve svoje fudbalske snove i da tu nema više šta da traži.

Danas, Ronaldinjo i dalje igrafudbal, ali ovoga puta na parketu. Da, Ronaldinjo je trenutno jedan od najboljih Futsal fudbalera na svetu i iako ima dosta godina za fudbalera, on svojim veštinama pokazuje da mu i dalje niko nije ravan i da može da napravi pravu magiju pomoću lopote.

Pogledajte neke od najboljih trenutaka iz Futsal sezone 2018-2019, gde ćete videti zbog čega je Ronaldinjo odlučio da se bavi baš ovom vrstom fudbala.

Foto: Daily Express

V.P.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group