Policija traga za ženom koja je izazvala haos na Tour de France trci

Žena koja je izazvala pad biciklista na Tour De France trci, naći će se pred sudom, kako organizatori čuvenog biciklističkog događaja tvrde...

Policija i dalje traga za damom koja je istupila na stazu tokom prve faze trke držeći znak na kome je pisalo "Allez Opi-Omi", što možemo prevesti kao "napred bako i deko". Na snimku incidenta, možemo videti kako ovu ženu udara biciklista Toni Martin, što je dalje izazvalo lančanu reakciju u kojoj je desetine drugih takmičara palo na zemlju.

Vazdušni snimci sudara i padanja biciklista podeljeni su na svim društvenim mrežama, dok su korisnici masovno izražavali svoje nezadovoljstvo i tvrdili da ništa gore, po pitanju padova, do sada nisu videli na ovom slavnom takmičenju. Zamenik direktora Tour de France takmičenja, Pier Ives Tuault, izjavio je da su sve pravne akcije pokrenute i da će njegova organizacija napraviti primer od ovog posmatrača, kako bi se slični slučajevi sprečili u budućnosti.

Zamenik direktora je dodao: "Tužićemo ovu ženu zbog njenog ponašanja. Ovo ćemo uraditi zbog toga što nekolikocina ljudi koja ovo radi ne sme upropastiti uživanje svima ostalima. Prvi čovek lokalne policije izjavio je: "Žena iz publike koja je izazvala ovaj incident napustila je mesto događaja pre nego što je policija stigla. Radimo sve što je u našoj moći kako bismo je pronašli."

Daily Mail je potvrdio je navode tužilaštva koji donose mogućnosti da ova žena bude optužena za namerno krženje bezbednosnih regulatornih normi, izazivajući tom prilikom povrede koje mogu sprečiti pojedine vozače da se bave svojim sportom i do tri meseca, što će joj ujedno kao kaznu doneti cifru nešto veću od 15.000 evra ili godinu dana zatvora.

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group